Étrend

ÉTREND

Nem kapsz sablon étrendet! Egy rendszert tanítok ami életmód szinten tartható!

Részletekért válaszd az ÉLETMÓD kurzust
Mozgás

MOZGÁS

Állapotodnak és súlyodnak megfelelő terhelést fogsz kapni, amit fokozatosan emelünk.

Ezzel a csomaggal kezdj!
Közösség

KÖZÖSSÉG

Egy olyan támogató közösség tagja leszel, akik hasonló cipőben járnak és nap mint nap motiválnak és inspirálnak Téged az utadon.

Orvos

KONZULTÁCIÓ

Medical Fitnesz Szakértőként fontosnak tartom a kivizsgálást, és ha kompetenciámon kívül van probléma, megfelelő szakemberhez irányítsam a csoporttagokat.

Konzultációhoz itt tudsz időpontot foglalni
Kontroll

KONTROLL

Eleinte én kontrollállak, majd hamar megtanulod magad ellenőrízni:)

MI IS AZ A SÍRAZSÍR?

Ez nem egy gyors zsírégető program, nincsenek csodaszerek, nem fogunk mágneses tyúkszemtapaszt felragasztani és nem fogunk fogyó holdkor sem szeánszokat tartani. Csak a saját testsúlyunkat használjuk fel saját súlyunk ellen.

Feltűnt, hogy nem férsz bele a konfekció méretbe? Nem baj, mert az Tescoban van nagy méret, egész divatos is. Egyre nehezebben mászol fel három lépcsőfokon, reggelente fáj a derekad, a térded, a hátadról nem is beszélve. Elszáll a pulzusod, a vérnyomásod, a vércukrod, dagad a lábad, nem kapsz levegőt, fáradékony vagy és minden nehezedre esik. Elmész a háziorvoshoz és azt mondja: Fogyjon le! Pedig csak egy gyógyszert kértél, mert néhol fáj.

Mindketten tudjuk, hogy igaza van. Én is átmentem ezen. Először, hogy “na ne!”, aztán, hogy hogyan is csináljam? Kipróbáltam minden varázsdiétát, majd szerencsére rájöttem, hogy nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani. Leszaladt 40 kiló, nem fáj a derekam, nem fáj a térdem, és a hátam sem. Stabil a vércukrom, megszerettem az új életem, hobbim lett a sport és rengeteg energiám van.

ÉLETMÓDVÁLTÁS! Mára nagy divat lett  az EGYÉL TISZTÁN, az EGYÉL TÖBBSZÖR és a MOZOGJ szemlélet. Erről rengeteg szakirodalmat találsz, de senki nem fogja meg a kezed, hogy hogyan csináld, mit kell enned és hogyan mozogj. A SÍRAZSÍR! program segít elindulni, és megadja a kérdésekre a választ.

Először is meg kell értened, hogy mi miért történik a testedben, ez nem csak egy biológiai edukáció, ezzel az úttal egy önismereti utazás is elindul akarva akaratlanul. amennyiben szakemberre van szükséged, nagyszerű orvosokkal és terapeutákkal dolgozom együtt, így fogunk megoldást találni.

Egyedül soha nem érzed magad, mert egy fantasztikus virtuális közösség része leszel, ahol mindenki ugyanazt a cipőt hordja, és hogy ne érezd, hogy ez az egész csak egy online megfoghatatlan dolog, részt vehetsz a csapatépítő kirándulásokon is.

Ez egy valóságos program, amiben addig maradsz ameddig szükséged van rá!

Megnézem a csomagajánlatokat