EDZŐI KOMPETENCIÁIM

MES – MEDICAL FITNESZ SZAKÉRTŐ

Az amerikai ACE license magyarországi képzésén vettem részt az IWI-n keresztül, ahol olyan tudásra tettem szert nagyszerű orvosok, gyógyszerészek, gyógytornászok által, amivel célirányosan lehet edzeni megváltozott egészségállapotú, szövődményekkel küzdő klienseket, hidat képezve orvosok, orvosi rehabilitáció, gyógytornászok  és a személyi edzők közt.

SZEMÉLYI EDZŐ

Az olyan mértékű elhízás, amivel én foglalkozom, igényli, hogy a csoportos kereteken kívül, ha több más problémával társulnak, lehetőséget tudjak adni személyei edzés keretek közötti együttműködésre. Bátran keress fel, ha úgy érzed nem tudsz egyedül egyről a kettőre jutni.

TESTÉPÍTÉS ÉS FITNESZ SPORTOKTATÓ 

Nem fogok Gyurma Giziket csinálni a jelentkezőkből, de feltétlenül fontosnak tartom a testtartás korrigálást is. Amihez egy ilyen anatómiai stabil alap elengedhetetlen!

TÁPLÁLKOZÁS ÉS ÉLETMÓD TANÁCSADÓ

Életmód váltáshoz hozzá tartozik a táplálkozás. A SÍRAZSÍR-os tagok az első napokban olyan fejtágítást kapnak, hogy már saját maguknak rakják össze az étrendet.

FUNKCIONÁLIS TRÉNER

Hiszem azt hogy a funkcionális edzés azt jelent, hogy van funkciója. Mint funkcionális tréner, szeretem használni a funkcionális eszközöket a tornaórákon, azért is mert játékosabb az óra és azért is, mert van pár olyan saját testsúlyos gyakorlat, amit könnyíthetünk ezekkel az eszközökkel, amíg a habtestből nem faragunk le.

SZÉTNYÍLT HASIZOM REGENERÁCIÓJA – Love Your Belly

Sajnos, többször tapasztaltam a vendégeimen, hogy ez a probléma nem csak azokat érinti, akik várandóságon vannak túl. A túlsúly is egy olyan hasüri nyomást tud létrehozni, mint egy várandósság, és sajnos sokan nem is csak 9 hónapig viselik ezt a terhet. Így fontosnak tartom az önvizsgálatot. amennyiben érint téged is, vedd meg az ehhez tartozó programot és kezd el csinálni, míg egy sérv nem lesz belőle.

TOVÁBBI KÉPZÉSEK

  • Spinracing oktató
  • Speciális kinesio-tape technikák
  • Laborleletek kiértékelése
  • Elhízás élettana és pszichológiája
  • Mellékvese kimerülés továbbképzés
  • Spartan bodyweight tréner