SÍRAZSÍR TANFOLYAM – 30 napos bérlet

15 000Ft

Igeeeen! Ezt az online programot tudod OTP Szépkártyával is fizetni:)

Nem volt egyszerű, de végigrugdostuk a rendszeren. Azért van külön feltöltve, mert ismétlődő fizetést nem engedélyez a szépkártya rendszere, de havonta újravásárolva nem maradsz le semmiről!

Ez a csomag tartalmazza a „TÚLSÚLY ÉLETTANA” edukációs anyagot is, így azt külön nem kell megvásárolnod.

Nekem fontos, hogy értsd a saját tested működését, hogy sikeres tudj lenni és ne csak egy sokadik újrakezdés legyen ez a program is, ezért a tagságoddal belépési engedélyt is kapsz a zárt facebook csoportunkba, ahol ott vagyok napról napra a kérdéseidnek, észrevételeidnek.

A kezdő program egy ideális világban 30-35 nap alatt elvégezhető, így a csomagot 30 napig éred el. Ha követed a feltöltött menetrendet, egy havidíjban meg is úszod ezt a programot:) A tesztcsoport tapasztalataiból kiindulva viszont a 30 nap kevés embernek elég, meg hát mindig közbe jön valami. Illetve sokszor előfortul, hogy a súlyfelesleg mérete miatt is javaslom, hogy maradjunk ezen az edzés szinten. Ezért ha nem végeztél, ne add fel! Vedd meg újra 30 napra a programot, és haladj tovább! Ha nagyon elvesztél meg bátran keress!

Want a discount? Become a member!
This product can only be purchased by members.

Leírás

Az órák egymásra épülnek és hidd le bírni fogod! Napról napra kapod a feladatokat és ha követed végig fogod tudni csinálni!

Nagyon sokat magyarázok, hogy elkerüljük az esetleges hibás mozdulatokból eredő sérüléseket.

Meg fogod tudni csinálni nagyobb súlyfelesleggel, magas vérnyomással, és ízületi problémákkal is, ha figyelsz az instrukciókra, mert mindenhol elmondom a könnyített verziókat.

NÉZD MEG HOGY NÉZ KI A KURZUS

Cím

Go to Top