SÍRAZSÍR ÉTKEZÉSI RENDSZER

5 000Ft

Egy egyszerű módszert keresel egy tartós életmódváltásra?

Ne keress tovább, itt a SIRAZSÍR táplálkozási rendszer! Kiegyensúlyozott étrendi megközelítésemmel soha nem kell aggódod amiatt, hogy éhezteted magad, vagy extrém diétába kezdesz. Ehelyett letölthető segédleteket és erőt adó oktatást kínálok, amelyek segítenek abban, hogy hosszú távon egészséges étrendet alakítson ki.

 

Ha ezzel a rendszerrel építed magad újjá, minden makro- és mikro- tápanyagcsoportból élvezheted az ételeket, így a szervezetednek minden rendelkezésére áll, amire szüksége van ahhoz, hogy egész nap energikus maradjon. A helyes táplálkozás nem kell, hogy házimunkának tűnjön – az egész arról szól, hogy megtaláljuk az élelmiszerek megfelelő egyensúlyát, és megértjük, mi működik a legjobban a szervezetünk számára. A SÍRAZSÍR megkönnyíti ezt barátságos oktatási anyagainkkal, amelyek szórakoztatóvá teszik a táplálkozás megismerését.

 

Ne tölts el még egy napot azzal, hogy megfosztod magad a szervezetednek szükséges tápláléktól. Kezd el még ma a programunkat, hogy megtanuld, hogyan tápláld szervezeted a lehető legegészségesebb módon anélkül, hogy az ízlekről vagy az élvezetről kellene lemondania. A SÍRAZSÍR segítségével az egészséges életmód végre elérhető közelségbe kerül!

This product can only be purchased by members.

Leírás

Videó kurzus részletei: 

  • Étrend rendszer oktatása (video)
  • Heti menü tervezés (videó)
  • Letölthető menü tervező (pdf)
  • Letölthető mintaétrend, recept ajánlókkal (pdf)
  • Sírazsír fb zárt csoportba belépési lehetőség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SÍRAZSÍR ÉTKEZÉSI RENDSZER” értékelése elsőként

Cím

Go to Top