Jövőhét szerdán telik le az első csoport első 100. napja, én gondoltam addig már nem blogolok, de ma minden határt átléptünk, és azt hiszem itt már nem is az a lényeg hogy ki hány kilót fogyott! Olyan példamutató összetartás van a csapatomban hogy még én is megkönnyeztem. Lassan lekerül pár álarc is.

Mártát (Csuporka) már ismeritek a Lifenetworkos videóból, Zsuzsi (Puszedli) pedig nem titkolja hogy mit csinál, az instán is követhetitek!

01

Egyszó mint 100 (ezt a számot már úgyis nagyon szertjük) beneveztem a csapatom vagyis 2 Sírazsír csapatot a Vivicitta 3x2km-es váltóra. Mivel mi inkább kocogunk, menőbben mondva joggolunk, ez pont kapóra jött mert nincs szintidő!

Aggódtam értük, tegnap feldobtam, hogy akkor a rizikósabb csapattal végig tolom, hogy tartsam bennük a lelket, meg hát ha bármi van, (de mi is lehetne..) ott legyek kéznél. Majd kitalálták, hogy mivan ha nem engednek váltóbot nélkül futni, menjünk úgy hogy mind a 2 csapat egyszerre indul a váltótagok egyszerre futnak és figyelnek egymásra. És igen! Így minden váltótagnak volt támasza. Együtt csináltuk végig. Tőlünk volt hangos a célzóna!

Pár kép, hogy átérezzétek mi is történt, mert van amit már szavakkal sem lehet elmondani.

06

Első váltónk Batman és Catwoman! Nagyszerűt futottak!

Majd Zsuzsi és Márta. Zsuzsiról tudni kell, hogy mondtam neki nem futkározhat még, kímélnie kell az izületeit, 2 hete küldött egy képet a lakóhelyéhez közeli pályáról, hogy ő márpedig fut…( szigorú feltétele ennek, hogy csak addig amíg nem fáj és a pulzuszónáit figyelembe véve teheti ezt!Nem lehet leállítani őket.. ilyenek!) Márta 2 hónapja fut, de ez egy külön sztori lesz jövőhéten! Jó sztori lesz ígérem!

Hát szerintem nem fáj nekik, ahogy a képet látom:)

IMG_0903 217835177_1440843345935962_6920477472339033772_o

És így várta a csapat Őket! Nincsennek szavak! én ezt megkönnyeztem!

17760954_1440843575935939_2557716501101320962_o

Fotó: Zsolt Üveges

És amíg mi Supergirl-el nyomtuk a végét, így szurkoltak.. kell ennél nagyobb hajtóerő?

03

Fotó: Zsolt Üveges

Utolsóként indultam a váltózónából Supergirlel, aki végig azon puffogot, hogy ki tolt ki vele annyira, hogy a Predátorral kell futnia, annyira izgult, hogy nehogy lassú legyen, hogy úgy kellett néha visszafogni, hogy sorry, de már 5:50-el futunk, nem fogod bírni… Valahogy így is sikerült utolsónak lennünk:) Utánunk már csak a záróbringások voltak!

A kommentárnak volt is egy kedves bókja:

” Ti voltatok a legjobbak! Benneteket senki nem előzött meg!”

02

Fotó: Zsolt Üveges

De megcsináltuk! Együtt és ez minden lefogyott kilónál többet ér! 

És aztán most meg takargathatja magát még a csoport, de azonnal 2 stáb is megállított bennünket, hogy milyen szuperek voltunk!

04

Fotó: Zsolt Üveges

05

Fotó: Zsolt Üveges

És ha azt hinnétek ennyivel vége is a napnak, ááá dehogy!

Pont véletlenül ma van az érdi spártásoknak is edzés, ami annyira megtetszett pár hete a csapatnak, hogy ha tehetjük megyünk, így szépen továbbvonultunk egy spártás edzésre is.

erd

Én ma biztosan jól alszok majd!