Eltelt 2 hónap, múlt héten lementek a méricskézések, de futó-kiránduló elfoglaltságaim miatt csak most van időm ezt összefoglalni. Mit lehet elérni ennyi idő alatt és hol van még a 100 napos program vége?! Minden alkalommal csodálattal nézem a kis csapatom eredményeit, kitartásukat és hozzáállásukat.

 

A havi nyertesünk Csuporka!

Az első hónapban kilóra a csapat átlagánál kicsit kevesebbet hozott, annak ellenére hogy cm-ben hozta az átlagot, sokkal több izom ment rá mint a többiekre, ezért kicsit változtattunk a programján. Betettünk plusz kardiókat és csökkentettünk kicsit a CH bevitelen.

Ő úgy érezte, hogy futni szeretne. Mivel van sport múltja és nincs súlyos mozgás minta problémája biztattam ebben, és kialakítottunk egy felkészülési tervet 5km-re. Na gyerekek! Vasárnap levizsgázott! De milyen pályán?! Atyaég! Elmentünk Dörgicsére egy kis szezonnyitó futásra… ööö nem írták sehol, hogy milyen szinteket kell benne megmászni, én alföldi gyerekként erre nem is gondoltam, hogy egy futó szakaszon emelkedő is lehet..de Csuporka lenyomta! Megvan az első 5km-e, és bocsi… csak ebben a hónapban 6,2 kg mínusza.. Őrület.

A 100 napos célhoz már csak 3 kiló hiányzik!

A cm-ekről majd a záráskor mindenkinél beszámolok részletesen, mindenesetre látványos!:)

futas

Következő versenyző a kifogásgyáros Supergirl,

akivel mindig történik valami: költözés, nincs sütő, ha sütő van akkor hűtő nincs, jajj nem tudom tartani a kaját, jajjj most anyóséknál vagyunk pár napig… tehát mindenre fel voltam készülve csak arra nem, hogy a januári számait hozza. Na kérem szépen 3,2 minusszal így is sikerült meglepnie.

Már csak 3,2 hiányzik a célja eléréséhez! És még van 37 napunkJ

 

Batman!

AKI MÁR ELÉRTE A CÉLJÁT… anak adunk újat. Adni se kell , már tudja, hogy akkor még mínusz 5-öt akar. Tudjátok, Ő az aki azért jött, hogy támogassa a feleségét, ő a férjek gyöngye! Mínusz 12kg-val a háta mögött hagyva az amúgy ma divatos aputestet, tolja tovább a csajokkal a programot, és új célja van.

 

Batmanné, azaz Batgirl

Van az amikor egyszerűen nem tudsz elszabadulni a munkahelyről. Az első hónapban megtanultunk mindent, hogy ha kell pótórát csinálni és nem vagyok ott mit tud a futógépen kardiózni, mennyi lehet a pulzus, mennyit kell sétálni emelkedőn és mennyit kisebb emelkedőn, hogyan váltakoztathatja..stb. Mostanában a munka miatt sok edzést csinált egyedül, de megcsinálja! Bemegy napközben vagy reggel, de még hétvégén is, és letolja.  8,5 kg mínusznál jár. 4,5 kiló hiányzik a célhoz. MEGLESZ!!!! TUDOMJ

 

Catwoman

Hahh, na Ő az aki mindig próbálja elsunnyogni a feladatokat, hogy jajj nem bírom, jajj, zsibbad itt-ott, vag ycsak elég nem oda nézni és már nem plankel, hanem hason fekszik… ha bringázzunk, inkább legyen tornaóra, ha torna óra van inkább sétálós óra legyen, ha kirándulunk akkor meg tekerne… soha semmi nem jó, és ehhez van egy olyan arckifejezése, az a tudjátok, ha lehetne mosollyal gyilkolni… na olyan. Jelenleg 11,7 (már a szerdai mérlegelés óta még ment le neki..) mínusszal trolkodja szét az óráinkat:)

De el kell mondjam, a sok nyafogás ellenére minden hétvégi kardión ott van, akár kinti kirándulás, akár benti séta. És hétvégén azt mondta, hogy az összes komfort zónáját átlépte amikor elvittük egy barlangtúrára.

IMG_9520 copy

Orsi a bloggerünk, és mókamesterünk,

aki mostanában ritkábban szórakoztat bennünket, ezért most én írok ilyen uncsi bejegyzést,  5kiló mínusznál jár. Amihez körméretekben közel 10 cm-et dobott le, szóval lehet új gatyákat venni.. megint:)

 

 

Két februárban csatlakozó újoncunk van.

Mivel nem volt elég jelentkező egy teljes csoporthoz, de váratni sem akartam őket ezért megpróbáltuk beintegrálni őket a már meglévő csapathoz.

El kell mondanom, hogy nekik sokkal nehezebb volt, mert be kellett illeszkedni egy már összeszokott csapatba és felvenni a ritmust. Nagyon szépen beolvadtak a januáriakhoz. Mindketten más-más tempóban. Puszedli a spinracing órákat az elejétől a többiekkel tolta, mint kiderült volt neki múltja hozzá. Scarlet Whitch pulzusát kb 2 hétbe telt a normál tartományba hozni a bringás órákon úgy, hogy már kardiológuhoz is elment egy terheléses vizsgálatra.. de megoldottuk fokozatosan a gyökkettővel tekerésből már eljutottunk a sprint és kiállásokhoz is úgy hogy nem ugrik ki a szíve a helyéről közben.

 

Puszedli

– 3,2 kg vagyis már inkább 5, ahogy a mai eredményeket néztem. Nagyon szomorkás volt a mérlegelésnél, mert valahogy várta a 11 kg minuszt, mint ahogy a két csodabogárnál látta. Már azt fel se fogta, hogy derékból 8 cm, csípőből 6 cm ment le egy hónap alatt… Nagyon nehezen akarta felfogni, hogy nagyszerű az ütem, és hogy Ők még csak 1 hónapja vannak a rendszerben. Szépen megbeszéltük, és ahogy látom már sokkal nyugodtabb is, hogy reálisan haladunk, nem a másikhoz mérjük magunkat, hanem a saját céljainkat követjük és a saját utunkat járjuk. De hogy megnyugodjon, kardiózhat minden nap amikor nincs edzésünk:)

IMG_8460 2

Scarlet Whitch – A KIHÍVÁS!

Nem találkoztam még olyan emberrel, aki sehogy nem eszik se zöldséget, se gyümölcsöt. Így aztán nagyon nehéz tartani egy étrendet, pedig lenne rá oka az ismert betegségei mellett. Na de próbálkozik, és már ez is értékelendő. Sőt a csapat is segít! Múlt héten volt egy nap amikor mindenki hozott tízórai ötletet, hogy hátha valami ízlik neki, és máris lett eredmény: avokádókrém, narancs, kiwi, és a zabpelyhes alma. Ezek lecsúsztak neki:) Ezúton is köszönöm a csapatnak, hogy ilyen lelkesen segítenek!

Mínusz 3,2 kg ment le és nagyon nagy a változás a zsír- és izomszázalékban (jó irányba). Haskerületből 14 cm ment le… No comment!

IMG_8306

Ez az én szuperhős csapatom:)

Marcsi

Ha érzed magadban az erőt,

tudsz jelentkezni az áprilisi csoportba.