Nem győzöm elégszer elmondani, hogy mennyire büszke vagyok az első csoport első havi eredményére. De hogy jobban belelássatok, hogy mi is van a háttérben, kikérdeztem őket. A csoport ereje legyőzhetetlen a kifogásokkal, a genetikai adottságokkal és a mágneses tyúkszemtapasz és a fogyó holdal szemben is! Imádom őket!

Mi vett rá hogy jelentkezz a programra?

Batman: A korábbi rossz táplálkozásunk és mozgás-szegény életmódunk egyenes út volt a cukorbetegséghez és társaihoz. Nem folytathattuk tovább, váltani kellett, drasztikusan, kimozdulva a komfort zónából.

Batmanné: Életmódot kellett váltani, mozogni, egészségesebben táplálkozni. Itt úgy tűnt minden segítséget megkapok, és így is lett!

Supergirl: Nem éreztem jól magam a bőrömben és tudtam, hogy változtatnom kell a helyzeten. Azt gondoltam, hogy csapatban majd könnyebb lesz, és igazam volt ?.

Csuporka (Buttercup – Powerpuff Girls): Az egyre növekvő diszkomfort érzetem és a nőiesség terén csökkenő önbizalmam.

Catwoman: 1-2 hónapja már érlelődött bennem, hogy változtatnom kell, véletlenül akadtam a programra a facebook-on. Az volt a legszimpatikusabb, hogy nem ígért csodát a program, hanem hosszútávon tartható új életmódot.

Mókamesterünk, Orsi (Deadpool): Éppen őszinte hangulatban voltam, és rájöttem, hogy a színes személyiségemet és törékeny lelkemet körülölelő zsírhegy csökkenésével az előbbi kettő nem fog eltűnni.

Hogy érezted magad az első hónapban? Azt kaptad amire számítottál?

Batman: Nagyon jól, jó a csapat és már hiányzott a mozgás, a fizikai fáradtság. Nem tudtam mire számítsak, eddig minden pozitív. ?

Batmanné: Még többet is! ? Nagyon jó a csapat, plusz támogatást adunk egymásnak!

Supergirl: Jól érzem magam ?. Nem azt kaptam, hanem még többet. Tényleg hiányzik a csapat, az óra, ha ki kell hagynom, nemcsak udvariasságból mondom.

Csuporka (Buttercup – Powerpuff Girls): Én nagyon jól éreztem az elmúlt egy hónapban magam, remélem, ezt még fokozni is lehet. Várakozáson felüli az élmény.

Catwoman: Nagyon nehéz volt eleinte az edzés, de a hónap végére már kezdtem élvezni. Nagyon jó a társaság, ez sokat segít. Az eredmények pedig felülmúlták a várakozásaimat.

Mókamesterünk, Orsi (Deadpool): Abszolút pozitívan jött le nálam a program, elkaptam a jó étkezés fonalát élvezem a testmozgást. A csapat hatalmas egyéniségekből áll, nagyon jó a hangulat. Marcsi brillírozik és egyre bátrabb a szenya feladatok kiosztásában.

Hogyan eszel? Milyen étrendet követsz? Kell-e éhezni?

Batman: 180 g ch-s étrend. Hétköznap ebéd az egeszségkonyhától, hétvégén főzünk. A carbonara-s minta étrend a mankó, kaloriaguru.hu segít számolni a ch-t. Utóvacsit nem tartok. Éhezni nem kell, csak odafigyelés és előre tervezés kérdése az egész.

Batmanné: 160g szénhidrát, nincs éhezés. Nagyon fontos a tervezés, szerintem ez a kulcsa a betarthatóságnak. Nekem nagyon könnyen ment így a váltás, magam is meglepődtem.

Supergirl: a 160 g ch diétát követem, több kevesebb sikerrel. Éhezés nincs, de egy hónap nem elég a teljesen tudatos kaja kialakítására.

Csuporka (Buttercup – Powerpuff Girls): Nem éhezem, gyakorlatilag néha még gondot is okoz a napi mennyiség elfogyasztása. Eddig a 160 grammos diétát követtem, most áttérek a 140 grammosra. (Mert a Predátorom ezt javasolta.) ?

Catwoman: A megadott étrendet (160 g CH) követem, az Egészségkonyhától rendelek. Nem érzem, hogy éheznem kellene.

Mókamesterünk, Orsi (Deadpool): Imádom az egészséges kaját, amin a többiek halálra nevetik magukat. Például a korpovit keksz, a zabkása és a nullás fehérjeszelet szerintem isteni. Nem éhezem, a desszert fogalma viszont kb. eltűnt a szótáramból, amit teával cseréltem be. Hát, majd meglátjuk, mi lesz nyáron…

Hogy tetszenek, vagy nem tetszenek a bringás edzések?

Batman: The best, a kiállás terén van hová fejlődni. ?

Batmanné: Tetszik! Van hova fejlődnöm, szenvedek a pulzusommal.

Supergirl: Bevallom nekem még mindig fáj váratlan időpontokban a fenekem. De amúgy semmi bajom a tekeréssel, sem a kiállással. Szeretem figyelni a változásokat nemcsak nálam, a többieknél is.

Csuporka (Buttercup – Powerpuff Girls): Én ezeket kifejezetten élvezem, főleg a pénteki intervallt.

Catwoman: Nekem egyenlőre a 90 perces óra nagyon hosszú, az intervall edzés jobban tetszik. Csak az ülés ne lenne olyan kényelmetlen, de már kezdem megszokni.

Mókamesterünk, Orsi (Deadpool): A tornázós óra fájdalmas, de nagyon hasznos. Nekem azok a kedvenceim igazából, mert a bringázást inkább szabadidős tevékenységként szeretem értelmezni.

Mennyire megterhelő a „torna óra”?

Batman: Előzetes elgondolás alapján lightosabbnak gondoltam, de nagyon hasznos, egyre inkább élvezem.

Batmanné: Nagyon kemény, de nagyon jó!!!!! Olyan egyszerűnek tűnik minden feladat, aztán kiderül, hogy mégse! ?

Supergirl: Az utolsó amin részt vettem, több szempontból is az volt. A torna órákra még rá kell állnom agyilag is. Az számomra kemény munka lesz.

Csuporka (Buttercup – Powerpuff Girls): Erre a kérdésre pozitívan válaszolni pont a tegnapi tornaóra után, nehéz feladat. ? Durvulnak hétről hétre ezek az órák is.

Catwoman: Az elején nagyon megterhelő volt, úgy éreztem semmit sem tudok megcsinálni. De ez a hó végére sokat javult.

Mókamesterünk, Orsi (Deadpool): Pont annyira, hogy még ne haljak bele. Azért a 4. Körnél már a plankba belecsúszik egy erősebb csalás. (Csss!)

Milyen eredménnyel zártad az első hónapot?

Batman: -6,8 kg, a centiket nem tudom fejből ?

Batmanné: -3,5 kg, centiket nem tudom.

Supergirl: 4,1 kg-ot fogytam.

Csuporka (Buttercup – Powerpuff Girls): 1,5 kg mínusz, 4 cm-rel kevesebb derék és comb, 1 %-kal nagyobb izomtömeg.

Catwoman: -6 kg

Mókamesterünk, Orsi (Deadpool): Ledobtam vagy 4 kilót, és a nadrágjaimat egy lyukkal beljebb kell húzni az övvel. Szóval szerintem nagyon jól haladunk. És van derekam! :”D