Kemény dolog a heti három edzés. Letolod a melót, az agyad helyén egy félig üres káposztasavanyító van, maximum, de már visz a rutin. Már nincsenek érzéseid a sarkon pompázó süteményes kirakat iránt. Már nem rebben meg a szemed a pizzás/hambis/kínais soron. Beveszed a kanyart, lenézed a nachosszal tülekedő moziba sétálókat. A fehérjeszeleten felejted a tekintetedet. Pulzusdetektorod van, menő vagy!

Orsi vagyok és zsírgyilok-függő.

Marcsival persze heten vagyunk, mint a gonoszok, és ez így nagyon jó.  Sok jó ember kis helyen is el… fog férni majd három hónap után, most jelenleg egy külön termünk van, és hát rendesen belakjuk. Nyöszörgünk, kattog a térdünk, a bokánk, sírunk mi a zsír helyett is és vele együtt. Röhögünk, kicsit sopánkodunk, vétkezünk is.

Múltkor Bogi bevallotta, hogy megevett két kocka csokit. Erre Marcsi elkerekedett szemmel „És hogy bírtad utána abbahagyni?!”  Persze hatalmas röhögés következett, szétgurultunk, mint a bowling bábuk.

Még az első hét végén megkértem a többieket, írjanak 8 szót (a nyolc szót), hogy bennük hogyan is csapódott le a zsírsiratósdi. Picit túl lelkesek voltak páran, de tényleg élmény olvasni ezt a csupa pozitív gondolatot. Tessék:

 

“Várakozáson felüli. Örömteli szenvedés. Kikapcsolódás. Jobb közérzet. Jó társaság. Mindig várom a következőt. Együtt sokkal könnyebb. Megértő közeg.”
Márti

“Félelem az ismeretlentől
Csalódottság – a karácsony szilveszter kombó még növelte a súlyom
Megnyugvás – különböző emberek, hasonló problémák
Bizalom, bizakodás – Marcsiban és a közös munkánkban
Öröm – valamit elkezdtünk végre, ami sikerülni fog”
Anikó

“Nagyon vártam, és nagyon izgultam is a program miatt, hogy milyen is lesz, fogom-e bírni, vagy ami nagyon fontos, hogy élvezni fogom-e. Mert – ha ez utóbbi nincs meg -, hamar véget érhet a motiváltságom. Kaptam egy szuper csapatot, egy olyan vezetővel, aki mindenben támogat és segít.
Az edzések nem arról szólnak, hogy mikor telik már el az idő, mert nagyon utálom, hanem, hogy jó helyen vagyok!”
Ági

“El sem hiszem, hogy edzőterembe járok, komfortzónán túl, izomláz, kemény edzés, szembesülés, hogy semmi állóképességem, de tetszik, jó a csapat és legfőképpen az edzőnk.”
Bogi

“Kíváncsiság, kérdések, válaszok, matek, izomláz, közösség, célok, pulzus”
Dani