VISZLÁT KILÓK! SÍR A ZSÍR!

Több mint 1 tonna zsírt sirattunk el 2,5 év alatt. Hogy mitől fogynak a SÍRAZSÍROSOK?!

Én is voltam 128 kg! Tudom milyen nehéz bekötni a cipőt, felküzdeni magad a második emeletre lépcsőn. Félni, hogy ha több ember száll be veled egy liftbe, vajon megjelenik-e a túlsúly hibaüzenet.

Cserébe egy dolgot imádtam: ENNI! Ez most sincs másképp! Ma is eszem, sokszor. Jókat, magyarosat, de kicsit változtattam az elosztáson, a mennyiségen, a főzéstechnológián, és a rohanó életembe bekerült egy RENDSZER. Akarom mondani, bekerültek a dobozok.

Az első 10 kilóm elvesztését, csak az étkezésembe bevezetett reformoknak köszönhetem, majd fokozatosan jöttek a különböző mozgásformák. 2017 óta a 14. sírazsíros csoport végzett nálam a 100 napos programban, ahol több mint 1 tonna zsírt sirattunk el eddig. Vannak akik nem engedhetnek meg maguknak egy full 100 napos programot az edzőteremben, ezért az online térben próbálok azoknak segíteni akik még most indulnak, vagy most indulnak sokadjára, és nem tudják hol akadnak el. Ez a workshop ad egy nagyon erős kezdő lökést, a lendület fenntartásához, pedig kedvezményes belépési lehetőséget kapsz az online programba, ahol a nyomonkövetés és a számonkérés napi rendszerességű! 

SÍRAZSÍR 2 NAPOS ONLINE

WORKSHOP

Mit tartalmaz a 2 napos workshop?

Az online worksop után olyan tudásanyaggal rendelkezel, hogy bátran magabiztosan fogsz kiigazodni a csodadiéták útvesztőjében, tudni fogod mit szabad edzened és mit nem. Tudni fogod mit egyél, mikor és mennyit.

Tisztába leszel a tested képességeivel, hogy mit edzhetsz és mennyit.

Tisztázunk alapfogalmakat, megértjük a hízás és fogyás hátterét. Hiszek benne, ha érted  mi történik a testeddel, sokkal könnyebben mész végig a programon.

A workshop interaktív, lesz idő a kérddéseitekre. Nem felvett anyag, hanem mi együtt beszélünk meg mindent!

Az első nap 4-5 órát vesz igénybe, ezt is 2 részletben fogjuk megoldani, hogy legyen ebédidő közben.

A második nap 2-2,5 órát a közös edzéssel!

A tanfolyam ára bevezető ár! Az összes tudást megkapod amit a Sírazsírosok beíratkozáskor.

TEMATIKA

1. nap:

  • Bemutatkozás: Mivel ez egy mini csoport és személyreszabottan válaszolok a kérdésekre, szeretném, ha megismernélek benneteket és ti is egymást.
  • Étrend előadás: Megtudjátok mi a sírazsír rendszer, és kitaláljuk, hogy a kedvenc ételeitek hova mikor hogyan fér bele ebbe a rendszerbe, és természetesen személyreszabottan megkapjátok a mennyiségi ajánlásokat is.
  • Pulzuskontroll, milyen pulzuson mennyit hogyan edzz. Ez a témakör is a résztvevőkhöz lesz igazítva. Mindenki megkapja a saját pulzustartományait.
  • sport: mit mikor mennyit kell mozogni az eredményekért

2. nap:

  • BÓNUSZ: a workshoppot követő napon egy órás edzés online a csoport résztvevőivel (nem kötelező),
  • Menet közben mindent megbeszélünk, hogy milyen ízületi problémával mit csinálhatsz és mit nem, hogy a magas vérnyomásosok mire figyeljenek, de ez is attól függ, hogy a csoporton belül milyen problémákkal találkozunk.

SÍRAZSÍR ONLINE WORKSHOP

10000FT(Az Árat ÁFA nem terheli)

KÖVESD INSTÁN A DOBOZOLÁSOM ÉS A SÍRAZSÍR PROGRAMOT

Ha bármi kérdésed van keress bátran. Hétköznap, délelőtti órákban tudsz elérni. 

Andor Marcsi

A SÍRAZSÍR program vezetője

+36706005655

Email: sirazsir.jelentkezes@gmail.com