VISZLÁT KILÓK! SÍR A ZSÍR!

Többszáz kiló zsírt sirattunk el 2 év alatt. Hogy mitől fogynak a SÍRAZSÍROSOK?!

Én is voltam 128 kg! Tudom milyen nehéz bekötni a cipőt, felküzdeni magad a második emeletre lépcsőn. Félni, hogy ha több ember száll be veled egy liftbe, vajon megjelenik-e a túlsúly hibaüzenet.

Cserébe egy dolgot imádtam: ENNI! Ez most sincs másképp! Ma is eszem, sokszor. Jókat, magyarosat, de kicsit változtattam az elosztáson, a mennyiségen, a főzéstechnológián, és a rohanó életembe bekerült egy RENDSZER. Akarom mondani, bekerültek a dobozok.

Az első 10 kilóm elvesztését, csak az étkezésembe bevezetett reformoknak köszönhetem. A rendszernek amit kisilabizáltam és azóta is fejlesztgetek. Addig mozogni sem bírtam volna, de legalábbis, hogy hol kezdjem, azt nem tudtam. Később bringára ültem, azzal jártam dolgozni, így a napi kardió mozgásom annak ellenére, hogy akkor még azt sem tudtam ez mit jelent (maga a kardió szó) megvolt. Ezután még több kiló zsírt sirattam el… a történet hosszú, és egy never ending story. Most azoknak akarok segíteni akik még most indulnak, vagy most indulnak sokadjára, és nem tudják hol akadnak el.

SÍRAZSÍR ÉTREND

Mit tartalmaz a 10 hetes program?

 • Kérdőív alapján összeállított személyre szabott étrend
 • 7 napos étrend napi 5-6 étkezéssel
 • Felcserélhető főétkezések, így akár 14 napra elegendő recept
 • Receptmelléklet
 • Bevásárló lista
 • Zsírsirató fogyás táblázat
 • Heti kontroll (e-mailben)
 • 10 hetes kardió program 2 szakaszra bontva Alapozó, Zsírégető

Rendelés folyamata

A megrendelés gomb megnyomása után egy biztonságos fizető felületre érkezel. Az ár az ÁFA-t tartalmazza, nincs rejtett költség. A “KOSÁRBA RAKOM” gomb megnyomásával elindítod a vásárlás folyamatát. Kérlek minden adatot helyesen tölts ki, igazi e-mail címmel és igazi telefonszámmal, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot. Sikeres fizetés után a következők történnek:

 1. Kérdőív kitöltése: Megrendelést, fizetést követően 24 órán belül kapni fogsz egy kérdőívet, melynek kitöltése neked, kiértékelése pedig nekem fog rengeteg információt adni.  Amíg nincs kitöltve a kérdőív nem tudom elkezdeni az étrend tervezést.
 2. Étrend tervezés, kiküldés: A kérdőív kitöltésétől számított 1 héten belül digitálisan e-mailben megkapod a 7 napos étrended. Az étrendben a főétkezések felcserélhetőek, így akár 14 napra elegendő recepted is lesz bevásárló listával. Elérhető, könnyen beszerezhető, pénztárcabarát  alapanyagokkal tervezem.
 3. Heti kontroll: Az online követés a Te érdeked. Minden héten várom a beszámolót a nyomonkövetési segédletek kitöltésével. Amennyiben sikeresen végigmentél a 10 hetes programon, kinyílik egy új kapu az offline programban egyenesen a középhaladó csoportba, melynek havi díja kedvezőbb mint a kezdő csoportnak, előfeltétele vagy egy 100 napos kezdő program, vagy egy 10 hetes online program. Más idegen nem jöhet be.

SÍRAZSÍR ÉTREND

25000Ft(Az árat ÁFA nem terheli)

KÖVESD INSTÁN A DOBOZOLÁSOM ÉS A SÍRAZSÍR PROGRAMOT

Ha bármi kérdésed van keress bátran. Hétköznap, délelőtti órákban tudsz elérni. 

Andor Marcsi

A SÍRAZSÍR program vezetője

+36706005655

Email: sirazsir.jelentkezes@gmail.com