VISZLÁT KILÓK! SÍR A ZSÍR!

Többszáz kiló zsírt sirattunk el 2 év alatt. Hogy mitől fogynak a SÍRAZSÍROSOK?!

Én is voltam 128 kg! Tudom milyen nehéz bekötni a cipőt, felküzdeni magad a második emeletre lépcsőn. Félni, hogy ha több ember száll be veled egy liftbe, vajon megjelenik-e a túlsúly hibaüzenet.

Cserébe egy dolgot imádtam: ENNI! Ez most sincs másképp! Ma is eszem, sokszor. Jókat, magyarosat, de kicsit változtattam az elosztáson, a mennyiségen, a főzéstechnológián, és a rohanó életembe bekerült egy RENDSZER. Akarom mondani, bekerültek a dobozok.

Az első 10 kilóm elvesztését, csak az étkezésembe bevezetett reformoknak köszönhetem. A rendszernek amit kisilabizáltam és azóta is fejlesztgetek. Addig mozogni sem bírtam volna, de legalábbis, hogy hol kezdjem, azt nem tudtam. Később bringára ültem, azzal jártam dolgozni, így a napi kardió mozgásom annak ellenére, hogy akkor még azt sem tudtam ez mit jelent (maga a kardió szó) megvolt. Ezután még több kiló zsírt sirattam el… a történet hosszú, és egy never ending story. Most azoknak akarok segíteni akik még most indulnak, vagy most indulnak sokadjára, és nem tudják hol akadnak el.

SÍRAZSÍR ÉTREND

Mit tartalmaz az étrend?

  • Kérdőív kiértékelésre
  • 7 napos étrend napi 5-6 étkezéssel
  • Receptmelléklet
  • Bevásárló lista
  • Zsírsirató fogyás táblázat
  • 2 hetente kontroll (e-mailben)
  • Útmutató a rendszer megértéséhez
  • Életmód tanácsok

Rendelés folyamata

Megrendelést követően 24 órán belül kapni fogsz egy kérdőívet, melynek kitöltése neked, kiértékelése pedig nekem fog rengeteg információt adni.  A kérdőív kitöltésétől számított 2 héten belül digitálisan e-mailben megkapod a 10 napos étrended. Az online követés a Te érdeked. Beléphetsz a zárt FB csoportba, ahova hetente kell feltölteni az eredményeket. A rendeléseddel bekerülsz ebbe a szűk csoportba, ahol további támogatást kapsz mozgással, pulzuskontrollal kapcsolatban.

SÍRAZSÍR ÉTREND

Ft19990(Az árat ÁFA nem terheli)

KÖVESD INSTÁN A DOBOZOLÁSOM ÉS A SÍRAZSÍR PROGRAMOT

Ha bármi kérdésed van keress bátran. Hétköznap, délelőtti órákban tudsz elérni. 

Andor Marcsi

A SÍRAZSÍR program vezetője

+36706005655

Email: sirazsir.jelentkezes@gmail.com