Számtalan edzést találsz ingyenesen mindenhol, viszont biztosan neked való?

Biztosan a Te súlycsoportodnak van összeállítva? Van annyi funcionális eszközöd otthon, hogy el tudd végezni? Helyesen tudod csinálni? Elmagyarázzák, hogy hogyan csináld, vagy csak próbálod leutánozni?

REGISZTRÁLOK! REGISZTRÁLOK!

Nem drága táplálék kiegészítőkre és beszerezhetetlen eszközökre épülő otthon végezhető online csoportos zsírsirató program!

Rég szerettem volna már elindítani egy online csoportot, hogy ne csak azok érhessék el ezt a szolgáltatást, akik Budapest és környékén élnek és be tudnak járni hozzám az edzőterembe. Most a kényszer helyzet szülte, hogy az otthonunk lett az edzőtermünk. Így kinyílt a kapu azoknak, akik eddig szerettek volna csatlakozni, de nem tudtak.

Mit ad az online program és miben más mint az offline?

Mivel az edzőtermek is bezártak, a jelenlegi Sírazsírosok is online kapják az edzéseket. Jelen pillanatban semmivel nem kapsz kevesebbet, mint a már meglévő tagok. Az offline programban személyesen jönnek el a tagok az edzőteremben és ott vezénylem le a csoportos órákat, ahol ugye az edzőterem bérletét is ki kell fizetni. Így máris spóroltál közel 20ezer Ft-ot havonta. Az online program órái visszanézhetőek, így ha épp nem tudsz jelen lenni, akkor sem maradsz le semmiről.

Edzések

Az edzéseket online élő adásban mennek le zoom felületen, így én is látom mit csinálsz és tudok segíteni, javítani. Azok akik a fix időpontban nem tudnak az online órán részt venni, visszanézhetik a zárt facebook csoportban az edzéseket. Egy nagyon kezdő, nagyobb túlsúllyal rendelkező tag is ugyanúgy végig tudja csinálni, mint egy erősebb, jobb állóképességű ember, mivel minden gyakorlatra több opció van.

Az edzésekhez nincs semmi drága eszközre szükséged, de erről is kapsz beíratkozás után egy listát, hogy mit szerezz be. Nem kell bevásárolnod drága eszközöket

Étrend

A belépést követően kaptok egy étrend előadást, amiben megtanítalak az alapokra. Minden jelentkező megkapja a saját makro beosztását, és egy krízishelyzetre felkészülve kreatívan megoldjuk az étrendet. Nem kell felzabálni az összes lisztet és sütit.

Nyomonkövetés

Heti számonkérés van. Majd havi összesítések. De erről is részletesen beszélünk a baíratkozós meetingen.

Jelentkezés menete:

  1. Elküldöd a jelentkezésed az adatok kitöltésével itt: http://sirazsir.hu/jelentkezes/
  2. Azonnali választ kapsz amiben a fizetési információk és a kérdőív van.
  3. Program indulás előtt 2 héttel kapsz egy újabb e-mailt, ami az első online találkozónk linkjét fogja tartalmazni.
  4. Majd megkapod a zárt csoport infóit.

Ez egy program, mely addig szól, amíg el nem érted a célod! Annyi hónapot kell a programban töltened, amennyi szükséges a célod elérésére. Én minden támogatást megadok hozzá!

2022-es online program indulási időpontok

2022.01.04. JELENTKEZÉS NYITVA (max 30 fő)

2022.04.04. JELENTKEZÉS INAKTÍV (max 30 fő)

2022.07.04. JELENTKEZÉS INAKTÍV (max 30 fő)

2022.10.03. JELENTKEZÉS INAKTÍV (max 30 fő)

ÁR: 30000 Ft/hó

A program díja tartalmazza az edzéseket, ahol fejtágítást kaptok sokmindenről: értend, kalória, szénhidrát számítás, táplálék kiegészítők, vitaminok, megtanítalak benneteket étrendet összerakni magatoknak, megfelelő pulzuszónákban hatékonyan dolgozni, sérülés mentesen tornázni. Igazából ez egy 100 napos tanfolyam. És közben fogyni fogtok.

Bármi kérdésed van, hívj és megbeszéljük:

70/6005655

Marcsi