Számtalan edzést találsz ingyenesen mindenhol, viszont biztosan neked való?

Biztosan a Te súlycsoportodnak van összeállítva? Van annyi funcionális eszközöd otthon, hogy el tudd végezni? Helyesen tudod csinálni? Elmagyarázzák, hogy hogyan csináld, vagy csak próbálod leutánozni?

 

Nem drága táplálék kiegészítőkre és beszerezhetetlen eszközökre épülő otthon végezhető online csoportos zsírsirató program! 

 

Rég szerettem volna már elindítani egy online csoportot, hogy ne csak azok érhessék el ezt a szolgáltatást, akik Budapest és környékén élnek és be tudnak járni hozzám az edzőterembe.

Most a kényszer helyzet szülte, hogy az otthonunk lett az edzőtermünk. Így kinyílt a kapu azoknak, akik eddig szerettek volna csatlakozni, de nem tudtak.

Mit ad az online program és miben más mint az offline?

Mivel az edzőtermek is bezártak, a jelenlegi Sírazsírosok is online kapják az edzéseket. Jelen pillanatban semmivel nem kapsz kevesebbet, mint a már meglévő tagok. Az offline programban személyesen jönnek el a tagok az edzőteremben és ott vezénylem le a csoportos órákat, ahol ugye az edzőterem bérletét is ki kell fizetni. Így máris spóroltál közel 20ezer Ft-ot havonta.

Edzések

Az edzéseket online élő adásban mennek le zoom felületen, így én is látom mit csinálsz és tudok segíteni, javítani. Azok akik a fix időpontban nem tudnak az online órán részt venni, visszanézhetik a zárt facebook csoportban az edzéseket.  Egy nagyon kezdő, nagyobb túlsúllyal rendelkező tag is ugyanúgy végig tudja csinálni, mint egy erősebb, jobb állóképességű ember, mivel minden gyakorlatra két opció van.

Az edzésekhez nincs semmi drága eszközre szükséged, csak háztartásban fellelhető dolgokat használunk, mint ásványvizes, vagy öblítős flakon, wc-papír, seprő, partfis, szék…

Nem kell bevásárolnod drága eszközöket!

Próbáld ki az egy órás ingyenes edzésünket:

Étrend

A belépést követően kaptok egy étrend előadást, amiben megtanítalak az alapokra. Minden jelentkező megkapja a saját makro beosztását, és egy krízishelyzetre felkészülve kreatívan megoldjuk az étrendet. Nem kell felzabálni az összes lisztet és sütit.

Nyomonkövetés

Heti számonkérés van. Majd havi összesítések. De erről is részletesen beszélünk a baíratkozós meetingen.

Indulás

Minden héten kedden van a beíratkozós meeting. 

Hetente lehet csatlakozni, de ennek feltétele, hogy előző vasárnapig beérkezzen a befizetés, és a kitöltött kérdőívek. Hétfőn ezeket kielemzem és kedden egy fix időpontban találkozunk online.

Jelentkezés menete: 

  1. Elküldöd a jelentkezésed az adatok kitöltésével itt: http://sirazsir.hu/jelentkezes/ (görgess le! és tölts ki mindent)
  2. Azonnali választ kapsz amiben a fizetési információk és a kérdőív van.
  3. Amint befizeted a havidíjad, kapsz egy újabb e-mailt, ami az első online találkozónk linkjét fogja tartalmazni.
  4. Majd megkapod a zárt csoport infóit és befizetésed utáni kedden az engedélyt a belépésre.
  5. A belépés után : kedden megismerkedünk online, és megkapjátok az étrend előadást is. Látható lesz az összes videó és információs anyag, amivel le fogsz tudni fogyni távsegítséggel és része leszel egy csapatnak, ahol mindenkinek ugyan az a célja!

Ne feledd, bármelyik nap is regisztrálsz, az első találkozónk a következő héten kedden lesz és az első edzés pedig szerdán. Innentől fog ketyegni a havidíjad, nem a befizetés napjától:)

Ár: 25000 Ft/hó

Szoktam kapni a csúnya megjegyzéseket, hogy lehúzás! az egy dolog, hogy mennyi iskolát jártam ki azért hogy nem sarlatánkodjak veletek, amik nem ingyen voltak. Az meg egy másik, hogy ha elmész egy terembe és megveszed a havi bérleted, 15-20000 Ft, plusz fogadsz egy edzőt 5-7000Ft/óra akkor minimum 75ezret adtál ki, hogy valaki foglalkozzon veled legalább annyira, mint amit ebben a csoportban kapsz. A referenciák meg magukért beszélnek, amik nem photoshoppolt, összelopkodott képek. 

Referencia az oldal alján látható!

Ez egy program, mely addig szól, amíg el nem érted a célod! Annyi hónapot kell a programban töltened, amennyi szükséges a célod elérésére. Én minden támogatást megadok hozzá!

Bármi kérdésed van, hívj és megbeszéljük:

70/6005655

Marcsi