Legyen a mottónk: Semmilyen szél nem kedvez annak a hajónak, amelyik nem tudja melyik kikötőbe tart. Ezért fogunk célokat kitűzni és közösen felkészülünk, hogy elérjük azokat. 

A legegyszerűbb módja ennek a városi futóversenyek. 2/5/7/10/12/15/21 kilométeres távok! Ez nem a SÍRAZSÍR program része, nem tartunk pisztolyt a fejedhez ha nem akarsz futni, nem kötelező versenyre nevezni, de egy befutóérem visszaigazolás a befektetett munkád minden szakaszára! Nem utolsó sorban ez a legegyszerűbb módja, hogy szinten tartsd azt amit elértél.

Kérdezte az orvosom, hogy miért csinálom ezt, miért triatlonozok és miért futok ennyit? Elmeséltem neki, hogy ha nincs előttem cél, amihez tartozik egy edzésterv, hajlamos vagyok ritkábban futni, elhanyagolni a mozgást, a kaját és szétcsúszik minden, amit felépítettem. Így inkább tartom magam folyamatosan versenyben. Ezeket nem kell nagyon komolyan venni, mert a részt vettek még kategóriában teljesítem a távokat boldogan, nem széthajatva magam.

Itt lesz alkalmad, időd kérdezi diéáról, mozgásról, bármiről. Megoszthatjátok egymással is sikerélményeiteket.

A klub eseményei általában hétvégén lesznek, de a Carbonara facebook oldalán mindig meg fogod találni a szükséges információkat.

 

 cipo