VISZLÁT KILÓK! SÍR A ZSÍR!

Többszáz kiló zsírt sirattunk el másfél év alatt. Mitől fogynak a SÍRAZSÍROSOK?

Én is voltam 128 kg! Tudom milyen nehéz bekötni a cipőt, felküzdeni magad a második emeletre lépcsőn. Félni, hogy ha több ember száll be veled egy liftbe, vajon megjelenik-e a túlsúly hibaüzenet.

Cserébe egy dolgot imádtam: ENNI! Ez most sincs másképp! Ma is eszem, sokszor. Jókat, magyarosat, de kicsit változtattam az elosztáson, a mennyiségen, a főzéstechnológián, és a rohanó életembe bekerült egy RENDSZER. Akarom mondani, bekerültek a dobozok.

Az első 10 kilóm elvesztését, csak az étkezésembe bevezetett

reformoknak köszönhetem.

A rendszernek amit kisilabizáltam és azóta is fejlesztgetek. Addig mozogni sem bírtam volna, de legalábbis, hogy hol kezdjem, azt nem tudtam. Később bringára ültem, azzal jártam dolgozni, így a napi kardió mozgásom annak ellenére, hogy akkor még azt sem tudtam ez mit jelent (maga a kardió szó) megvolt. Ezután még több kiló zsírt sirattam el… a történet hosszú, és egy never ending story.

Most azoknak akarok segíteni akik még most indulnak, vagy most

indulnak sokadjára, és nem tudják hol akadnak el.

Miért jönnek vissza a kilók, és miért nem működnek hosszútávon a csodadiéták, a csodaszerek, és ugye a kedvencem a mágneses tyúkszemtapasztól sem fogyott még le senki, de attól sem, hogy a fogyó holdhoz mantrázott. Én is kipróbáltam ám minden legális és illegális szert, hogy fogyjak, volt amitől fogytam is, de visszahíztam a dupláját. Így hogy lassan 5 éve kezdtem bele a kilók elleni harcba, mondhatom, hogy jól érzem magam. Nem okoz gondot a lépcső, és nem parázok már a liftben sem.

 

Többszáz kiló zsírt sirattunk el eddig.

2017-ben elindítottam a SIRAZSÍR programot, hogy megtanítsam a velem hasonló cípőben járóknak, hogy hogy is van ez a zsírsiratósdi. Többszáz kiló zsírtól szabadultunk meg az utóbbi másfél évben. Bártan mondom, hogy aki tartja az előírt étrendet és bejár az órákra (pulzuskontroll alapú), azoknál a siker nem kérdés! Semmi más dolguk nincs, csak tartani a rendszert!

Bogi első évben ledobott majd 30 kilót és tartja!

Azóta SÍRAZSÍR színekben őrületes kilómétereket vállalva fut Ultrabalatonon, Ultra Tisza-tón, városi futórendezvényeken. A sport lett a hobbija! Az étrend meg működött!

Gina beírja magát a SÍRAZSÍR történelem könyvbe. Majdnem a legnagyobb kezdősúlya volt.

158 kilóról indultunk. És már lassan leelőzi Bogit fogyásban. Elszántságból nincs párja, és ezt a csoport többi tagjára is ráragasztja. Aki nem jön órára berángatja. Kész.. Így lehet ledobni 100 nap alatt 20 kilót.

Pasiknál is működik!

Batmanünk első egyszem férjünk első 100 napját 17 kg mínusszal zárta, pedig csak a párját kísérte. Sztorija a blogokban olvasható.

Képzeld el! Ez neked is sikerülhet, még akkor is, ha nehéz csontozatúnak hiszed magad, vagy a genetikád ilyen szerinted, ez nem varázslat, csak kitartás egy jól bevált rendszer mellett.

 

Lehetőséged van kérni személyre szabottan

SÍRAZSÍR ÉTRENDET!

Ez egy étrend, ami a súlyodhoz , nemedhez van igazítva. figyelembe veszi a meglévő betegségeid! Laborleletek értékelésére épül. 

Mit tud amit más étrend nem? Vagy ép mit nem tud amit más csodaétrendek tudnak?

 • Nem kell éhezned, hisz napi 5x is eszel
 • Gyorsan elkészíthető ételeket tartalmaz
 • Magyaros szájíz (najó, szalonna nincs benne)
 • Hagyományos ízek
 • Nem minden mentes
 • Minden makro tápanyagot tartalmaz
 • Nem szélsőséges
 • Nem vonunk el semmit a szervezettől
 • Életvitel szerűen tartható
 • Hordozható (dobozolás)
 • Tartalmaz megfelelő rostbevitelt
 • Gyorsítja az anyagcserét
 • Javítja a koleszterint
 • Egyensúlyba hozza a vércukorszintet
 • Nem kell mellé csodabogyókat enni

Laborleletek értékelésére épülő étrend

Egy nagyon részletes kérdőív alapján megismerlek és megismerem a szokkásaid. Majd hozzá nézem a laborod. A laborleleteidben a csillagok háborújának véget vetünk, és beállítjuk azt a megfelelő étrendet, ami a meglévő betegségeidet, gyulladásaidat csökkenti, energizál, de figyelve a kalóriabeviteledre és a makrotápanyagok elosztására személyre szabottan fogyaszt is.

Mit tartalmaz a csomag?

 • Miután megrendeled a csomagot, kapni fogsz egy nagyon részletes kérdőívet, melynek kitöltése neked, kiértékelése pedig nekem fog rengeteg információt adni. 
 • Bekérem a legutolsó (2 hónapnál nem régibb) leleteidet, amennyiben nincs, akkor megkérlek hogy menj el egy laborvizsgálatra. A kérdőív kitöltése után fogom mondani, hogy mi érdekel. 
 • Amennyiben nagy problémát szűrök ki, a megfelelő szakorvoshoz irányítalak (amennyiben neked nincs még saját orvosod, vagy nincs kezelve a probléma), majd ezek alapján az információk alapján fogok összerakni egy személyre szabott étrendet. 
 • Folyamatosan fogunk komunikálni, ez nem egy letölthető anyag, így egyenlőre ennek a csomagnak az elérése limitált.  
 • Az étrend amit összerakunk Te meg én, hiszen Te is kellesz hozzá, az kb 8-10 hétig lesz jó, majd felül kell írnunk minden ledobott 10 kg után:) De ez jár ehhez a csomaghoz INGYEN! 

Bármi kérdés merülne fel benned nyugodtan írj nekem e-mailt, válaszolok, amint tudok. 

TUDATOS ZSÍRSIRATÁSRA FEL! 

HOGYAN KAPOM MEG AZ ÉTRENDEM?

Miután megvásároltad az étrendet, kapni fogsz tőlem egy e-mailt, ebben kiküldöm a kérdőívet. A Kérdőív kiértékelésa napokba is tellhet. Amennyiben van viszonylag friss laborod azt is küld el nekem, hogy mielőbb összeálljon a kép. Ha nincs, akkor a kiértékelés után el foglak küldeni egy laborra, hogy tisztán lássunk és célirányosan tudjam a menüd megszerkeszteni. 

 

KÖVESD INSTÁN

A DOBOZOLÁSOM ÉS A SÍRAZSÍR PROGRAMOT