Ez nem egy gyors zsírégető program, nincsenek csodaszerek, nem fogunk mágneses tyúkszemtapaszt felragasztani és nem fogunk fogyó holdkor sem szeánszokat tartani. Csak a saját testsúlyunkat használjuk fel saját súlyunk ellen.

REGISZTRÁLOK! REGISZTRÁLOK!

3 hónapos kezdő program!

Sajnálom, én sem tudok 1 hónap alatt lefogyasztani senkit, pedig nagy varázsló vagyok! És igen, ez a kezdő program, ez mindennek a kezdete. Ez idő alatt megtanulunk enni, inni, megmozgatjuk azt is amiről nem gondoltuk hogy mozog és kicsit bepörgetjük az anyagcserét. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagot.

0
KG ZSÍRT SIRATTUNK EL EDDIG

Egy csapat leszünk!

Hasonló cipőben járó emberek hasonló problémákkal. Hidd el, sokkal könnyebb, ha nem vagy egyedül és nem fitnesz modellekkel kell egy légtérben, egy időben izzadni! Igen mert mi izzadunk…

Nem! Nem fogtok 3 hónap múlva beach bodyval rendelkezni, de a jövő nyáron már lehet, hogy bátrabban kimerészkedtek a strandra.

Nem! Nem garantálok 30 kiló fogyást, mert nem csak rajtam áll ez az egész, de havi 4-6 kilónál többet fogyni nem is túl egészséges és tartós!

Fontos!

A kezdő program 3 hónap, ami a későbbi munkát alapozza meg. Ugye nem gondoltad, hogy 3 hónap alatt végzünk? Ezt követi egy szakaszosan felépített 6 hónapos haladó program, ami után már el merem engedni a kezed!

Összesen 9 hónap. Ennyi kell egy új élethez.

Nem fogyókúrázunk!


Életmódot váltunk, sokat fogunk enni és sokat mozgunk! Az első 3 hónapban felkészítjük a szervezetet az erősebb mozgásra és mivel az edzések nagyrésze a zsírégető pulzustartományba esik, garantált súlyvesztéssel fog járni. Szóval nem kell aggódni, 10 kiló biztos leszaladhat az első fázisban is! (Ha nem lógsz túl sokat)

Feltételek!

  • A súlyod legyen 100 kiló körül! Vagy BMI indexed 35 fölött. Én ennek a területnek vagyok a specialistája, ennek a súlyproblémának ismerem a (saját bőrömön tapasztalva) a problémáit, a rejtett problémáit, az akadályait, amin keresztül mentem és keresztül tudlak vinni rajta.
  • Nyitott vagy arra, hogy egy kivizsgálás-sorozatot elkezdj, hogy kiderüljön, mi áll a háttérben. A sikeres program érdekében ez a te érdeked is. Nem vagyok orvos és ránézésre sem diagnosztizálok, viszont ekkora súlyfelesleggel lehetnek már a háttérben olyan egészségügyi problémák, melyeket a programmal párhuzamosan kezelni kell.
  • Vállalod a 3 hónapos alapkiképzést. Ha nem tetszik, nem tartok pisztolyt a fejedhez hogy maradj! Mivel az edzések egymásra épülnek, nem tudok és nem is akarok a program közepén új tagokat felvenni.
  • Vállalod, hogy heti háromszor részt veszel az edzéseken.
  • Vállalod, hogy aktív tagja leszel a csoportnak és tapasztalataiddal, motivációddal segíted a pajtásaid.
  • Vállalod, hogy ha szükségesnek ítéli meg az edző, a cél érdekében elvégzed a házi feladatot, ami nagy valószínűséggel valami extra kardio program lehet.
  • Az egészséged érdekében életmódot akarsz váltani, nem pedig gyorsan megszabadulni harminc kilótól.

ÁR: 30000 Ft/hó

A program díja tartalmazza az edzéseket, ahol fejtágítást kaptok sokmindenről: értend, kalória, szénhidrát számítás, táplálék kiegészítők, vitaminok, megtanítalak benneteket étrendet összerakni magatoknak, megfelelő pulzuszónákban hatékonyan dolgozni, sérülés mentesen tornázni. Igazából ez egy 100 napos tanfolyam. És közben fogyni fogtok.

Havi kontrollmérések: Otthon magadnak kell lemérni mindent, de adok hozzá segédeletet és számon is kérem.

Étrend: Nem adok étrendet! Nem az a célom, hogy vásárolj tőlem étrendet, hanem az, hogy te a 100. nap után bármikor tudd mit mivel mennyit mikor hogyan egyél. Amennyiben ragaszkodsz az étrendhez, külön díjazás ellenében (10000-25000 Ft/étrend) írok neked, de hidd el nem lesz rá szükséged. Megtaláljuk a te életviteledhez a megfelelő megoldást. Tuti nem a kaján fogsz elcsúszni!

Csoportos órák: Heti 3 kötelező óra van, de emellett megtanítalak kardiózni hatékonyan, hogy a szabadidődben egyedül is tudj zsírt siratni. Az órák Zoomon keresztül folynak, így én is látlak benneteket és tudok javítani. Amennyiben nem tudsz jelen lenni visszanézheted és később vagy másik napon meg tudod csinálni. Edzési időpontokról jelentkezés előtt érdeklődj nyugodtan.

Sírazsír napló: Mindenkinek saját kartonja van, amiben részletesen vezetjük a változásokat. Emellett heti súlykontroll is segít az úton maradni.

Zárt facebook csoport: Minden induló csoportnak van egy zárt facebook csoportja, ahol NON STOP, nem viccelek, folyamatosan kommunikálunk egymással és számon kérek kaját, reggeli mérleget.

PULZUSKONTROLL: A programban való részvétel feltétele egy pulzusmérő óra!

JELENTKEZÉS

REFERENCIA

JELENTKEZÉS