Ez nem egy gyors zsírégető program, nincsenek csodaszerek, nem fogunk mágneses tyúkszemtapaszt felragasztani és nem fogunk fogyó holdkor sem szeánszokat tartani. Csak a saját testsúlyunkat használjuk fel saját súlyunk ellen.

100 napos kezdő csomag!

Sajnálom, én sem tudok 1 hónap alatt lefogyasztani senkit, pedig nagy varázsló vagyok! És igen, ez a kezdő program, ez mindennek a kezdete. Ez idő alatt megtanulunk enni, inni, megmozgatjuk azt is amiről nem gondoltuk hogy mozog és kicsit bepörgetjük az anyagcserét. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagot. 

DÉLUTÁNI CSOPORT

Kozmetikus vagy, körmős, vagy csak nem érsz rá este, de szabad a délutánod? Pont neked való ez az időpont! Májusban indul délutáni csoport. JELENTKEZZ!

Edzési időpontok:

Hétfő, szerda, péntek: 15:00-16:00

5-8 fős kis csoport indul május elején.

Jelentkezési határidő: Május 1.

Program indulás: Május 2.

JELENTKEZZ

MÁJUSBAN INDULÓ ESTI CSOPORT

Laborleleteken alapuló étrendbeállítás és pulzuskontrolos edzéssel megszabadulunk a fölösleges kilóktól. Zsírsiratásra fel! JELENTKEZZ!

EDZÉSI IDŐPONTOK

Hétfő vagy péntek: 19:20-20:20, kedd: 19:40-20:40, csütörtök: 18:40-19:40

Jelentkezési határidő: Május 1.

Program indulás: Május 2.

JELENTKEZZ

XXXXL CSOPORT

5 fős létszámlimitált kiscsoportos életmódváltó program azoknak akiknek már nem megy egyedül. Jelentkezési feltétel 150 kg felett. JELENTKEZZ, ha úgy érzed változtatni szeretnél.

EDZÉSI IDŐPONTOK

Hétfő, szerda, péntek: 13:00-14:00

5 fős kis csoport indul május elején.

JELENTKEZZ 20% KEDVEZMÉNNYEL

Jelentkezési határidő: Május 1.

JELENTKEZZ

KAMASZTÁBOR

Kedves szülők, támogassák a gyereket egy egészséges és magabiztos jövő érdekében! Jó csapat, étrendbeállítás, mozgás és fogyás várható.

EDZÉSI IDŐPONTOK

Hétfő, szerda, péntek: 14:00-15:00

Jelentkezési határidő: Június 1.

JELENTKEZZ 20% KEDVEZMÉNNYEL

JELENTKEZZ

SZEMÉLYI EDZÉS

Nem szerenél csoportban edzeni, úgy érzed nagyobb figyelemre van szükséged? Csak a barátoddal, barátnőddel szeretnél jönni? Páros és egyéni edzések, kifejezetten túlsúlyosoknak.

ELÉRHETŐ 4 FŐ RÉSZÉRE

H, SZ, P: délelőtti órák

H-P: 16:00-18:00

JELENTKEZZ 20% KEDVEZMÉNNYEL

JELENTKEZZ

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND

Unod a sikertelen csodadiétákat? Én tudom mitől fogytak a Sírazsírosok eddig több mint 800 kg-t. Laborleletek értékelésére épülő 7 napos étrend és konzultáció.

VÁRÓLISTÁS

Bővebben az étrend rendelésről itt tudsz olvasni

MEGRENDELEM
0
KG ZSÍRT SIRATTUNK EL EDDIG

Egy csapat leszünk!

Hasonló cipőben járó emberek hasonló problémákkal. Hidd el, sokkal könnyebb, ha nem vagy egyedül és nem fitnesz modellekkel kell egy légtérben, egy időben izzadni! Igen mert mi izzadunk…

Nem! Nem fogtok 3 hónap múlva beach bodyval rendelkezni, de a jövő nyáron már lehet, hogy bátrabban kimerészkedtek a strandra.

Nem! Nem garantálok 30 kiló fogyást, mert nem csak rajtam áll ez az egész, de havi 4-6 kilónál többet fogyni nem is túl egészséges és tartós!

Fontos!

A kezdő program 3 hónap, ami a későbbi munkát alapozza meg. Ugye nem gondoltad, hogy 3 hónap alatt végzünk? Ezt követi egy szakaszosan felépített 6 hónapos haladó program, ami után már el merem engedni a kezed!

Összesen 9 hónap. Ennyi kell egy új élethez.

Nem fogyókúrázunk!

Életmódot váltunk, sokat fogunk enni és sokat mozgunk! Az első 3 hónapban felkészítjük a szervezetet az erősebb mozgásra és mivel az edzések nagyrésze a zsírégető pulzustartományba esik, garantált súlyvesztéssel fog járni. Szóval nem kell aggódni, 10 kiló biztos leszaladhat az első fázisban is! (Ha nem lógsz túl sokat)

Feltételek!

  • A súlyod legyen 100 kiló körül! Vagy BMI indexed 35 fölött. Én ennek a területnek vagyok a specialistája, ennek a súlyproblémának ismerem a (saját bőrömön tapasztalva) a problémáit, a rejtett problémáit, az akadályait, amin keresztül mentem és keresztül tudlak vinni rajta.
  • Nyitott vagy arra, hogy egy kivizsgálás-sorozatot elkezdj, hogy kiderüljön, mi áll a háttérben. A sikeres program érdekében ez a te érdeked is. Nem vagyok orvos és ránézésre sem diagnosztizálok, viszont ekkora súlyfelesleggel lehetnek már a háttérben olyan egészségügyi problémák, melyeket a programmal párhuzamosan kezelni kell.
  • Vállalod a 3 hónapos alapkiképzést. Ha nem tetszik, nem tartok pisztolyt a fejedhez hogy maradj! Mivel az edzések egymásra épülnek, nem tudok és nem is akarok a program közepén új tagokat felvenni.
  • Vállalod, hogy heti háromszor részt veszel az edzéseken.
  • Vállalod, hogy aktív tagja leszel a csoportnak és tapasztalataiddal, motivációddal segíted a pajtásaid.
  • Vállalod, hogy ha szükségesnek ítéli meg az edző, a cél érdekében elvégzed a házi feladatot, ami nagy valószínűséggel valami extra kardio program lehet.
  • Az egészséged érdekében életmódot akarsz váltani, nem pedig gyorsan megszabadulni harminc kilótól.

ÁR: 25000 Ft/hó + terembérlet

A program díja tartalmazza az edzéseket, ahol fejtágítást kaptok sokmindenről: értend, kalória, szénhidrát számítás, táplálék kiegészítók, vitaminok, megtanítalak benneteket étrendet összerakni magatoknak, megfelelő pulzuszónákban hatékonyan dolgozni, sérülés mentesen tornázni. Igazából ez egy 100 napos tanfolyam. És közben fogyni fogtok.

Terembérlet: A Springday-Sírazsír havi bérlet tarrtalmazza a parkolót, a wellness használatot, korlátlan átjárást csoportos órákra és a konditerembe. Mindezt a 30000 Ft listaár helyett 19900 Ft-ért kapja minden Sírazsíros tag a beíratkozás után. 

Havi kontrollmérések: testösszetétel mérés a legkorszerűbb InBody készülékkel történik havonta, ennek az árát (5900 Ft/ alkalom) szintén tartalmazza a korlátlan bérlet. Ebből ogjuk látni a BMI meghatározást , zsír- és izomarányt %-ban és súlyban is, az anyagcseréhez szükséges kalória mutatót és a zsír elosztását testrészenként. Továbbá a testméreteket cm-ben is havonta vezetjük a kartonokra. A Springday Health Club biztosít mindent amire szükségünk van a program lebonyolításában.  Azok akik a Sírazsír programban személyesen részt vesznek, minden edzés alkalmával kérdezhetnek és a felmerülő problémákat menet közben megoldjuk együtt.

Étrend: Nem adok étrendet! Nem az a célom, hogy vásárolj tőlem étrendet, hanem az, hogy te a 100. nap után bármikor tudd mit mivel mennyit mikor hogyan egyél. Amennyiben ragaszkodsz az étrendhez, külön díjazás ellenében (10000-25000 Ft/étrend) írok neked, de hidd el nem lesz rá szükséged. Megtaláljuk a te életviteledhez a megfelelő megoldást. Tuti nem a kaján fogsz elcsúszni!

Csoportos órák: Heti 3 kötelező óra van, de emellet megtanítalak kardiózni hatékonyan, hogy a szabadidődben egyedül is tudj zsírt siratni.

Sírazsír napló: Mindenkinek saját kartonja van, amiben részletesen vezetjük a változásokat. Emellett heti súlykontroll is segít az úton maradni.

Zárt facebook csoport: Minden induló csoportnak van egy zárt facebook csoportja, ahol NON STOP, nem viccelek, folyamatosan kommunikálunk egymással és számonkérek kaját, reggeli mérleget. 

PULZUSKONTROLL: A programban való részvétel feltétele egy pulzusmérő óra! Kérlek ne vedd meg előre, mert vásárláshoz kedvezményt biztosítunk a beíratkozás után.

JELENTKEZÉS

REFERENCIA