vavfadbfad

Ez nem egy gyors zsírégető program, nincsenek csodaszerek, nem fogunk mágneses tyúkszemtapaszt felragasztani és nem fogunk fogyó holdkor sem szeánszokat tartani. Csak a saját testsúlyunkat használjuk fel saját súlyunk ellen.

A PROGRAM

Feltűnt, hogy nem férsz bele a konfekció méretbe? Nem baj, mert az Tescoban van nagy méret, egész divatos is. Egyre nehezebben mászol fel három lépcsőfokon, reggelente fáj a derekad, a térded, a hátadról nem is beszélve. Elszáll a pulzusod, a vérnyomásod, a vércukrod, dagad a lábad, nem kapsz levegőt, fáradékony vagy és minden nehezedre esik. Elmész a háziorvoshoz és azt mondja: Fogyjon le! Pedig csak egy gyógyszert kértél, mert néhol fáj.

Mindketten tudjuk, hogy igaza van. Én is átmentem ezen. Először, hogy “na ne!”, aztán, hogy hogyan is csináljam? Kipróbáltam minden varázsdiétát, majd szerencsére rájöttem, hogy nem fogyókúzáznom kell, hanem életmódot váltani. Leszaladt 30 kiló, nem fáj a derekam, nem fáj a térdem, és a hátam sem. Stabil a vércukrom, megszerettem az új életem, hobbim lett a sport és rengeteg energiám van.

ÉLETMÓDVÁLTÁS! Mára nagy divat lett  az EGYÉL TISZTÁN, az EGYÉL TÖBBSZÖR és a MOZOGJ szemlélet. Erről rengeteg szakirodalmat találsz, de senki nem fogja meg a kezed, hogy hogyan csináld, mit kell enned és hogyan mozogj. A SÍRAZSÍR! program segít elindulni, és megadja a kérdésekre a választ.

SÍRJON A ZSÍR!

vavfadbfad