Letelt 100 nap! Most kiderül mit lehet elérni 100 nap alatt.
Mint ahogy a program leírásában is szerepel, az első 100 nap arról szól, hogy felkészítjük a testet a mozgásra. A nulláról indulva sok-sok kardióval egyéni pulzuskontrollal elkezdünk zsírt siratni, jó sokat, hogy könnyebben tudjunk mozogni. Beállítottuk az anyagcsere egyensúlyt az étkezéssel. A sok kardio mellett minden héten volt eleinte 1 tornaóra, saját testsúllyal a helyes mozgásra és testtartásra rávezetés miatt, majd a formálódás érdekében 2-re emeltük de nem a kardió rovására, hisz a pulzusjáték itt is megvan.

A képek magukért beszélnek. 

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

 

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Megpróbáltam úgy összerakni és menetközben a csoporthoz igazítani a programot, hogy már senki ne essen olyan hibákba amiket én a saját bőrömön tapasztaltam meg (túlterheltség, magas pulzus, helytelen gyakorlatok, sérülések, szakadások). Nem célom egy edzésen sem úgy széthajtani senkit, hogy négykézláb menjen haza. Ez nem az a módszer, hogy ha nem fáj másnap nem csináltad jól! Itt az a cél hogy ne fájjon! Ha fáj, rosszul csinálod! A csoport fejlődéséhez igazodva nehezítettem a feladatokon, és intenzitáson. Nagyszerűen, könnyedén (a bringa nyeregre volt ugyan panasz, de rég hallottam már)  végig ment mindenki az első 100 napján, és átlépett a második 100 napos HALADÓ programba.

Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert mindvégig annak ellenére hogy mindenkinek egyéni célja van ebben a játékban csapatként dolgoztak együtt, figyeltek egymásra menet közben. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint a hétvégi Vivicitta.  Remélem jó sokáig így együtt leszünk még.

BRAKING NEWS: Beneveztünk az októberi eplényi Spártára . Innentől kezdve mindnen edzést burpeevel kezdünk-zárunk:) kb 600 5ütemű fekvőtámasszal ki lehet váltani azt a 20 akadályt, amin elképzelésünk sincs hogyan megyünk át!

Egy kedves barátom (kedves amikor nem Ő az edző…de amúgy tényleg:)) edzi az Érd-Budaörs Spartan Racereket. Kimentünk egy edzésre, új határokat léptünk át (én is!) és tetszett, és kimentünk mégegyszer… újabb határok.. na szóval beneveztünk. De egyenlőre a burpeekre gyúrunk.

A februárban csatlakozóknak van még pár napjuk:) Ahogy látom kihasználják rendesen.

LeírhatatlanulkimondhatatlanulBÜSZKEvagyok!

Közben már elindult a Sírazsír II. Egy új kezdő csoport sok reménységgel. Hamarosan róluk is írok!

UPDATE

Zsuzsinak most járt le neki a 100. napja! Zseniális! 13,5 kg-t fogyott és hihetetlen centiktől szabadult meg. Hozzáfűzném, Ő az aki minden nap amikor nincs óránk akkoris kardiózik valamit, már 2x tönkretette az otthoni eliptikus trénerét:) Nem lehet leállítani! Nagyon büszke vagyok rá! Hajrá Zsuzsi! csak így tovább!

Processed with MOLDIV